Erosjonssikring

EB Marine dykkerfirma utfører erosjonssikring av sjøbunn, reparasjon av erosjonsskader, belastning av sjøledninger, siltskjørt og separasjonsduk.

Erosjonssikring – Yrkesdykkere og Undervannsentreprenører

Våre yrkesdykkere og entreprenører støper alle typer konstruksjoner under, og ved vann, og har gjennom mange år opparbeidet oss god erfaring ved bruk av dukforskaling. Vi bruker duk av polyester, som prefabrikkeres i ønsket mål og størrelse, alt etter kundens ønske og behov, i EB Marines lokaler.

Hva er erosjonssikring?

 EB_marine_erosjonssikring_erosion_control_betong_betongmadrass_seperajonsduk_concrete_mat_harbour_kaisikring_forskaling_duk_yrkesdykker_tilpasset EB_marine_erosjonssikring_erosion_control_betong_betongmadrass_seperajonsduk_concrete_mat_harbour_kaisikring_forskaling_duk_kai_quay
Bilder: Eksempel på erosjonssikring med betongmadrass tilpasset og montert av EB Marine.

EB_marine_erosjonssikring_erosion_control_betong_betongmadrass_seperajonsduk_concrete_mat_harbour_kaisikring_forskaling_duk_bag EB_marine_erosjonssikring_erosion_control_betong_betongmadrass_seperajonsduk_concrete_mat_harbour_kaisikring_forskaling_duk_bagger_bag
Bilder: Undervannsbygging av erosjonssikring bestående av spesialtilpassede betongbagger. Fyller ut tomrommet og skaper en solid barriere.

TOP